30 Temmuz 2012 Pazartesi

Maggi Pilav Şenliği'nden gelen şampiyonluk..

Maggi Pilav Şenliği yarışmasından haberdar olduğum andan itibaren finalde Şefika'nın koçluğunda çalışarak keyifli vakit geçirmek istediğim için, diğer sebzelere göre kullanılması daha zor olan kabağı seçip, kendi damak tadımdan yola çıkarak yarışmaya yakışacak kadar farklı bir tarif tasarladım ve gönderdiğim "Kabak Perdeli Kuzu Etli Kajulu Pilav" tarifimle finale kalarak, EKS Mutfak'ta Şefika GÜNYEL ile birlikte yarışma fırsatını yakalayan şanslı kişi oldum.. (:


Yarışma günü EKS Mutfak'ta diğer yarışmacı arkadaşlar ve bize koçluk yapan bloggerlar ile birlikte gerçekten çok güzel ve keyifli bir gün geçirdik. Birbirinden yaratıcı ve farklı pilavların yarıştığı bu güzel günün sonunda, Maggi Pilav Şenliği için tasarladığım reçeteme Şefika ile birlikte el lezzetimizi de katarak birinciliği elde ettik. (: 


Ödüllü pilavımızın tarifine aşağıdaki resmi tıklayarak erişebilirsiniz. Hem görsel hem de içerik olarak bir çok ana yemek ile yarışabilecek bu pilavı Ramazan sofralarınızda deneyerek yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden afiyet olsun.. (:


Maggi Pilav Şenliği'nde yarışan ve aşağıda görselleri bulunan pilavların tarifleri içinse Maggi'nin facebook sayfasını ziyaret etmeniz yeterli.


Bu güzel organizasyonu düzenleyen Maggi'ye, EKS Mutfak'ta bizi ağırlayan ve bize kendi mutfağımızdaki kadar rahat bir çalışma ortamı hazırlayan EKS Mutfak çalışanlarına ve en önemlisi de reçetemi beğenerek beni finale taşıyan Şefika GÜNYEL'e çok teşekkür ediyorum.. (:


Hiç yorum yok: